Altijd een stralende lach met onze tandarts in Hilversum!

Ben jij op zoek naar een tandarts die echt naar je luistert en waarbij jij je op je gemak voelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen je van harte uit op onze moderne praktijk in Hilversum.

Een stralend gebit start met een gezond gebit. Gezonde tanden en een gezond gebit zorgen voor meer zelfvertrouwen. Regelmatige periodieke controle bij de tandarts kan gebitsproblemen voorkomen.

De Hilversumse Tandarts kan jou helpen bij een stralend en gezond gebit. We luisteren naar jouw wensen en kunnen een individueel behandelplan samenstellen om jou zo goed mogelijk op weg te helpen.

Heb je een nieuwe tandarts nodig? Of het nu is voor periodieke controles, tandsteen verwijderen of een andere behandeling: wij helpen je graag verder. Maak snel een afspraak, want wij leren je graag kennen!

Een tandarts die écht naar je luistert

Dé Tandarts in Hilversum

Veel mensen kampen met een angst voor de tandarts. Als jij hier ook te maken mee hebt, kan dit vervelend zijn. Misschien durf je geen afspraak te maken, sla je helemaal dicht of word je enorm zenuwachtig voor een tandartsbezoek. Om een gezond gebit te behouden is het echter wel belangrijk om regelmatig op controle te komen bij de tandarts om je gebit te checken.

Mocht er een behandeling nodig zijn, dan is het beter om dit zo snel mogelijk op te pakken. Hoe langer het probleem zich voordoet, hoe vervelender de gevolgen kunnen zijn. Wij helpen je daarom graag met het overwinnen van jouw angsten. Samen gaan we voor een gezond gebit!

De Hilversumse tandarts vindt het belangrijk dat je op je gemak bent en doet er daarom alles aan om dit te bereiken. Geef het vooral ook bij ons aan als je angst hebt voor de tandarts, of als je je zorgen maakt om je gebit, dan kunnen wij hier rekening mee houden en samen bespreken we jouw wensen en zorgen.

Persoonlijk, open en steengoed

Jouw wensen staan bij ons voorop. Daarom plannen we altijd eerst een kennismakingsconsult om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. We bespreken het behandelplan met je en geven aan wat de stappen en de kosten zullen zijn, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor de Hilversumse tandarts?
Als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts, is het goed mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ben je op zoek naar een goede tandarts in Hilversum waarbij jij echt centraal staat, dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek. Waarom je voor onze tandartspraktijk in Hilversum zou moeten kiezen? Wij sommen hiernaast wat voordelen van onze praktijk voor je op, zo weet jij zeker dat wij de ideale match voor jou zijn:

 • Uitstekende mondzorg
 • Team van ervaren professionals
 • Dagelijks bereikbaar voor spoedklachten
 • Moderne apparatuur
 • Tandarts die écht naar je luistert
 • Korte wachttijd
 • Ruime openingstijden
 • Praktijk in een prachtig historisch gebouw
 • Uitnodigende sfeer
 • Goed bereikbaar in het hart van Hilversum

Dit is waarom je kiest voor de Hilversumse tandarts

Een tandartspraktijk uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om jou een beter beeld te geven van wat De Hilversumse Tandarts voor je kan betekenen zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

 • Hoge kwaliteit mondzorg
 • Jouw wensen en vragen staan centraal
 • Persoonlijk en transparant
 • Goede bereikbaarheid
 • Een team van behandelaars met veel kennis en ervaring
 • Moderne apparatuur
 • Mooie praktijk in historisch gebouw

Schrijf je nu in!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze behandelingen op een rij

‘De Hilversumse tandarts’ is een algemene tandartspraktijk waar je terecht kunt voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Met een ervaren en deskundig team doen wij er alles aan om jouw stralende lach te behouden. Alle behandelingen die wij bieden vormen de basis voor een gezond, mooi gebit. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en ook voor spoedgevallen kun je altijd bij ons terecht. Hieronder zetten wij een aantal van onze behandelingen voor je op een rij, zodat je een beter beeld krijgt van waar wij in gespecialiseerd zijn en waar we jou mee kunnen helpen.

 • Periodieke controles
 • Composietrestauraties
 • Cosmetische behandelingen (bleken, facings)
 • Orthodontische behandelingen (‘onzichtbare’ beugels)
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Kindertandheelkunde
 • Mondhygiëne en preventie
 • Parodontologie
 • Gebitprothesen
 • Kroon- en brugwerk
 • Directe behandeling van pijnklachten
 • Implantologie

Bij ons is je gebit in goede handen

Wij kunnen uitstekende mondzorg bieden dankzij onze ervaring en het gebruik van moderne apparatuur. Hiermee zorgen wij voor een hoge kwaliteit tandheelkunde en zo kunnen wij het voor jou zo comfortabel mogelijk maken tijdens je tandartsbezoek.

Of je nu angst hebt voor de tandarts of niet, bij ons is je gebit in goede handen. Ons team blijft zich continu ontwikkelen om de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van algemene tandzorg.

Heb je naast je periodieke controles een extra behandeling nodig voor de gezondheid van je gebit, dan streven wij altijd naar het beste resultaat. Ons doel? Jou met een stralend, gezond gebit de deur uit laten lopen!

Een tandarts voor het hele gezin

Bij De Hilversumse Tandarts ben je op de juiste plek voor tandheelkunde voor het hele gezin. Kinderen of volwassenen: wij helpen iedereen graag. Als je een nieuwe tandarts zoekt voor het hele gezin, verwelkomen wij jullie graag op onze mooie praktijk in hartje Hilversum.

Wij kunnen snel een afspraak voor jullie inplannen, zodat jullie niet lang hoeven te wachten om kennis te maken met onze praktijk. Uiteraard houden wij rekening met individuele behoeften, zorgen en wensen.

Onze werkwijze bij spoedgevallen

Het is natuurlijk mogelijk dat je met spoed hulp nodig hebt van de tandarts. Heb je bijvoorbeeld een losse vulling, pijn of een afgebroken tand, dan wil je dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Ook hiervoor biedt onze tandarts in Hilversum een passende oplossing. Wij staan paraat voor spoedgevallen en zorgen ervoor dat pijnklachten en overige klachten aan het gebit nog dezelfde dag worden behandeld.

Zo blijf je nooit onnodig lang met pijn of afgebroken tanden en kiezen rondlopen. Hoe sneller zulke problemen worden opgelost, hoe beter. Blijf je met een gebitsprobleem rondlopen? Dan zal het probleem verergeren. En hoe erger het probleem, hoe langer het kan duren voordat jij weer met een stralende glimlach rondloopt. Neem bij pijn of een ander spoedgeval aan je gebit direct contact met ons op, zodat wij kunnen kijken naar de juiste oplossing.

De bereikbaarheid van de praktijk

Onze tandartspraktijk is gelegen in het hartje van Hilversum. De praktijk is gevestigd in een prachtig historisch gebouw met grote ramen en er hangt een uitnodigende sfeer, zodat jij je snel op je gemak voelt. De praktijk is goed bereikbaar met de fiets, auto of met het openbaar vervoer.

Maak snel een afspraak bij tandarts Hilversum

Heb je interesse in onze tandarts in Hilversum? Leuk! Wij leren je graag kennen. Maak gelijk een afspraak bij ons als je enthousiast bent geworden, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Een afspraak is binnen no-time gemaakt. Heb je eerst nog wat vragen voor ons? Bijvoorbeeld over de kosten, wat er wel en niet wordt verzekerd of een bepaalde behandeling? Dat is natuurlijk volkomen begrijpelijk. Wij beantwoorden graag geheel vrijblijvend alle vragen die je hebt. Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 035-7855105. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze praktijk om je vragen te stellen. Dan kun je gelijk een eerste indruk krijgen!