Het Team

Isabel

‘Hallo, ik ben Isabel! Sinds 2013 ben ik werkzaam in de tandheelkunde. Als tandarts- en preventie assistente oefen ik met veel plezier een breed en gevarieerd takenpakket uit. De patiënt staat altijd centraal en verdient de beste individuele zorg. Omdat ik het belangrijk vind mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, en dit zal ik in de toekomst ook blijven doen. 

Ik kijk er naar uit om je bij De Hilversumse Tandarts te verwelkomen!’

De Hilversumse tandarts - Suzanne de boer

Suzanne

‘Hallo, ik ben Suzanne de Boer. Sinds 2008 werk ik als tandarts en deed ik ervaring op in verschillende algemene praktijken.

Mijn droom is een eigen praktijk met tevreden patiënten. Een praktijk waarin gastvrijheid, persoonlijke zorg en up-to-date kennis centraal staan.

Mijn motto? ‘Wie trots is op zijn gebit zal gemotiveerd zijn het goed te onderhouden’. Graag begeleid ik je naar een gebit om trots op te zijn, omdat ik geloof dat een gezond, verzorgd en mooi gebit voor iedereen bereikbaar is.’

Francien

‘Hallo, ik ben Francien! Ik ben sportief, positief, geniet van het leven en ga met een grote glimlach naar de praktijk. Ik voel me betrokken bij patiënten en bereid alles tot in de puntjes voor om te zorgen dat de processen en behandelingen binnen de praktijk vlekkeloos verlopen.

Met mijn vriendelijke en empathische karakter lukt het mij om patiënten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.’

Dit is waarom je kiest voor de Hilversumse tandarts

Een tandartspraktijk uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om jou een beter beeld te geven van wat De Hilversumse Tandarts voor je kan betekenen zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

  • Hoge kwaliteit mondzorg
  • Jouw wensen en vragen staan centraal
  • Persoonlijk en transparant
  • Goede bereikbaarheid
  • Een team van behandelaars met veel kennis en ervaring
  • Moderne apparatuur
  • Mooie praktijk in historisch gebouw

Schrijf je nu in!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.