Jouw stralende glimlach begint bij ons!

Ben jij al voor lange tijd niet naar de tandarts geweest en wil je hier verandering in brengen? Of ben je niet helemaal tevreden met je huidige tandarts omdat je angstig bent of omdat er niet naar je wordt geluisterd? Dat kan anders!

Bij de zoektocht naar een nieuwe tandartspraktijk is het belangrijk om te zoeken naar een tandarts waar jij een goed gevoel bij hebt. Bij De Hilversumse Tandarts sta jij centraal. Met een team dat bestaat uit ervaren professionals
die gebruik maken van moderne apparatuur bieden wij hoge kwaliteit mondzorg.

Bel ons, of plan zelf een afspraak in, dan zorgen wij ervoor dat je snel terecht kunt bij onze fijne tandartspraktijk in hartje Hilversum!

alles over onze behandelingen

De voordelen van onze tandartspraktijk in Hilversum

Een tandartspraktijk uitzoeken is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Al helemaal als je angst hebt voor de tandarts, kan deze stap lastig zijn. Want waar kun je met een goed gevoel terecht? Om jou een beter beeld te geven van onze tandartspraktijk in Hilversum, zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

 • Hoge kwaliteit mondzorg
 • Luisteren naar jouw wensen
 • Ervaren specialisten met veel kennis
 • Persoonlijk en transparant
 • Moderne apparatuur
 • Ook voor spoed bereikbaar
 • Mooie praktijk in historisch gebouw
 • Goede bereikbaarheid


Jouw gebit is bij ons in goede handen. De staat van je gebit zal bij ons worden gemonitord tijdens de periodieke controles, en wanneer er behandelingen nodig zijn zal daarvoor in overleg een passend behandelplan worden opgesteld, waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en financiële situatie. Hieronder een volledige lijst van onze behandelingen:

Onze behandelingen

Als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Hilversum, is het natuurlijk goed om te weten waarvoor je hier terecht kunt. Bij ons kun je terecht voor verschillende facetten van de algemene tandheelkunde. Mocht je meer willen weten over wat deze behandelingen precies inhouden neem dan vooral even contact met ons op. Wij vertellen je er graag geheel vrijblijvend alles over.

Onze Tarieven

Bij De Hilversumse Tandarts declareren we volgens de landelijk geldende wettelijk vastgestelde tarieven.

Omdat de kosten per behandeling per persoon sterk kunnen verschillen wordt er altijd een begroting op maat gemaakt.
Een vulling kan bijvoorbeeld variëren van 45-120 euro, afhankelijk van voornamelijk de grootte van de vulling, maar ook van het vulmateriaal en eventuele bijkomende kosten voor verdoving en isolatie.

Om het overzichtelijk te houden hebben we een lijstje gemaakt met een aantal veel voorkomende kosten

BehandelingPrijs
Controle€ 23,12
Controlefoto’s rechts en links€ 34,06
Mondhygiëne gemiddeld€ 85
Vulling gemiddeld€ 90
Kroon gemiddeld€ 620
Bleken boven- en onderkaak€ 250
Onzichtbare beugel€ 500 – € 3000

Wanneer tijdens het consult een behandeling nodig blijkt worden de verschillende behandelopties met bijbehorende kosten besproken. Als er uitgebreide behandelingen nodig of gewenst zijn is het mogelijk om een jarenplan te maken en daarbij optimaal gebruik te maken van je verzekerde budget. Als je niet aanvullend verzekerd bent is het soms gunstiger om de behandeling in een kalenderjaar af te ronden omdat de medische kosten belastingaftrekbaar zijn.

Zo kijken we samen wat het beste past bij jouw situatie!

Vergoeding

Als je aanvullend verzekerd bent voor de tandarts dan zullen de meeste kosten (deels) worden vergoed tot een bepaald maximum per kalenderjaar. Wij kunnen direct een gespecificeerd overzicht inzien van wat er per behandeling nog voor je vergoed zal worden. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar wordt tandheelkundige zorg vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen voor beugels moeten de ouders aanvullend verzekerd zijn. Ook daarover zullen we je tijdig informeren.

Een individueel behandelplan op maat!

Dit is waarom je kiest voor de Hilversumse tandarts

Een tandartspraktijk uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om jou een beter beeld te geven van wat De Hilversumse Tandarts voor je kan betekenen zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

 • Hoge kwaliteit mondzorg
 • Jouw wensen en vragen staan centraal
 • Persoonlijk en transparant
 • Goede bereikbaarheid
 • Een team van behandelaars met veel kennis en ervaring
 • Moderne apparatuur
 • Mooie praktijk in historisch gebouw

Schrijf je nu in!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.