Jouw stralende glimlach begint bij ons!

Ben jij al voor lange tijd niet naar de tandarts geweest en wil je hier verandering in brengen? Of ben je niet helemaal tevreden met je huidige tandarts omdat je hier angst voor hebt of omdat er niet naar je wordt geluisterd? Dat kan anders! Bij de zoektocht naar een nieuwe tandartspraktijk is het belangrijk om te zoeken naar een tandarts waar jij een goed gevoel bij hebt.

Bij ‘De Hilversumse Tandarts’ sta jij centraal, of je een tandartsbezoek nu eng vindt of niet. Met een team dat bestaat uit ervaren specialisten die gebruik maken van moderne apparatuur zijn wij in staat om hoge kwaliteit mondzorg te bieden. Maak gauw een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat je snel terecht kunt bij onze fijne tandartspraktijk in hartje Hilversum!

Een tandarts die écht naar je luistert

De voordelen van onze tandartspraktijk in Hilversum op een rij

Een tandartspraktijk uitzoeken is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Al helemaal als je angst hebt voor de tandarts, kan deze stap lastig zijn. Want waar kun je met een goed gevoel terecht? Om jou een beter beeld te geven van onze tandartspraktijk in Hilversum, zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

 • Hoge kwaliteit mondzorg
 • Luisteren naar jouw wensen
 • Ervaren specialisten met veel kennis
 • Persoonlijk en transparant
 • Moderne apparatuur
 • Ook voor spoed bereikbaar
 • Mooie praktijk in historisch gebouw
 • Goede bereikbaarheid

Een individueel behandelplan op maat

Jouw gebit is bij ons in goede handen. De staat van je gebit zal bij ons worden gemonitord tijdens de periodieke controles, en wanneer er behandelingen nodig zijn zal daarvoor in overleg een passend behandelplan worden opgesteld, waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en financiële situatie.

Dit behandelplan maken wij op maat, zodat het echt past bij de huidige situatie en wat we uiteindelijk willen bereiken. Hierbij geven wij altijd eerlijk advies, dit advies is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend. Ook worden de kosten duidelijk in kaart gebracht.

Als je het eens bent met het behandelplan, dan leggen wij stap voor stap uit wat je te wachten staat. Zo weet je wat je de komende tijd kunt verwachten en dit kan jou een fijner gevoel geven. Al helemaal als je angst hebt voor de tandarts, is het fijn om te weten wat er gaat gebeuren als je gaat werken aan een gezonder en mooier gebit. Wij geven deze duidelijkheid om je meer op je gemak te stellen en doen er alles aan om jouw bezoek aan onze praktijk zo comfortabel mogelijk te maken.

 • Uitstekende mondzorg
 • Team van ervaren specialisten
 • Alle specialistische kennis op één plek
 • Moderne apparatuur
 • Tandarts die écht naar je luistert
 • Korte wachttijd
 • Ruime openingstijden
 • Praktijk in een prachtig historisch gebouw
 • Uitnodigende sfeer
 • Goed bereikbaar in het hart van Hilversum

Dit is waarom je kiest voor de Hilversumse tandarts

Een tandartspraktijk uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om jou een beter beeld te geven van wat De Hilversumse Tandarts voor je kan betekenen zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

 • Hoge kwaliteit mondzorg
 • Jouw wensen en vragen staan centraal
 • Persoonlijk en transparant
 • Goede bereikbaarheid
 • Een team van behandelaars met veel kennis en ervaring
 • Moderne apparatuur
 • Mooie praktijk in historisch gebouw

Schrijf je nu in!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe wij omgaan met angst voor de tandarts

Een angst waar veel mensen mee te maken hebben, is angst voor de tandarts. Zowel bij kinderen en volwassenen als bij oudere mensen komt het veel voor. Als jij hier zelf ook last van hebt, is dat natuurlijk vervelend. Wellicht stel je jouw tandartsafspraak al een flinke tijd uit of ben je helemaal gestopt met het bezoeken van een praktijk.

Het gezond houden van je gebit is echter wel van groot belang, waardoor het bezoeken van de tandarts toch verstandig is om te doen. Ben jij al voor een lange tijd niet naar de tandarts geweest omdat je niet durft? Als dit het geval is, maar je wel waarde hecht aan een gezond gebit, is het belangrijk om voor een tandarts te kiezen waar je jezelf echt thuis bij voelt. En dat is precies waar wij je mee op weg kunnen helpen.

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij als geen ander hoe we moeten omgaan met mensen die angst hebben voor de tandarts en zullen wij er dan ook alles aan doen om de behandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij stellen je op je gemak, leggen goed uit wat je te wachten staat en stoppen even met de behandeling indien je dit wenst.

Ook is het mogelijk om de afspraak met jou wat langer in te plannen, zodat we echt goed de tijd voor je kunnen nemen. Jouw wensen staan voorop en hier luisteren we daarom ook goed naar. We hopen jou op deze manier stap voor stap te helpen met het overwinnen van je angst. We streven ernaar om jezelf thuis te laten voelen bij ons in de praktijk. Wie weet gaat het je wel heel goed af en wordt jouw tandartsangst ieder bezoek weer minder.

De behandelingen die wij uitvoeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts, is het natuurlijk goed om te weten waarvoor je hier terecht kunt. Bij ons kun je terecht voor verschillende facetten van de algemene tandheelkunde. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld periodieke controles, het reinigen van het gebit, het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, mondhygiëne en preventie, kunstgebitten, orthodontie, kindertandheelkunde, esthetische behandelingen, implantologie en het snel behandelen van pijnklachten en andere spoedgevallen voor het gebit. Mocht je meer willen weten over wat deze behandelingen precies inhouden neem dan vooral even contact met ons op. Wij vertellen je er graag geheel vrijblijvend alles over.

Onze hulp bij spoedgevallen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een ongelukje hebt met je gebit. Dat is natuurlijk niet fijn, want dit veroorzaakt problemen. Als je hier mee te maken hebt, is het wel verstandig om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hier helpen we je graag bij. Wij staan paraat voor spoedgevallen en streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen, wat er ook gebeurd is.

Of je nu last hebt van pijnklachten of je gevallen bent en er een stuk tand of kies is afgebroken, bij ‘de Hilversumse tandarts’ zorgen we voor een snelle, passende behandeling. Zo loop je nooit lang rond met problemen met je gebit en zal het ook beter herstellen. Wacht dus niet met het maken van een afspraak als je te maken hebt met pijnklachten of een ander spoedgeval, maar neem snel contact met ons op. Zo voorkom je dat het probleem verergert en kun je snel weer zonder gebitsproblemen verder met je dagelijkse bezigheden.

Wat maakt onze praktijk uniek?

Ben je benieuwd naar wat onze tandartspraktijk in Hilversum zo uniek maakt? Dat onze specialisten ervoor zorgen dat jij écht centraal staat bij de behandeling. Wij zijn persoonlijk, betrokken en transparant en geven je eerlijk advies om tot het best mogelijke resultaat te komen. Onze specialisten blijven altijd doorleren en zich ontwikkelen om de beste mondzorg te kunnen blijven bieden.

Wij houden de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van algemene tandheelkunde nauwlettend in de gaten. Je hebt dus te maken met een tandartspraktijk met veel kennis en ervaring en je bent er hierdoor van verzekerd dat je gebit bij ons in goede handen is. Onze behandelkamers zijn uitgerust met moderne apparatuur om de behandeling zo pijnloos en soepel mogelijk te maken.

Iedereen is welkom

Kinderen, volwassenen of oudere mensen: iedereen is van harte welkom in onze verwelkomende praktijk.

Wij bieden mondzorg voor alle leeftijden. Indien nodig schenken wij meer aandacht aan kinderen en mensen die een grote angst hebben voor de tandarts. Als je met jouw gezin op zoek bent naar een nieuwe tandarts, dan kun je ook bij ons terecht. Door een afspraak te maken zorgen wij ervoor dat jullie binnen no-time bij ons kunnen langskomen.

De bereikbaarheid van onze tandartspraktijk Hilversum

Onze moderne praktijk is gelegen in een historisch pand in het hartje van Hilversum. Onze praktijk kenmerkt zich door de mooie hoge ramen en de uitnodigende sfeer. Wij verwelkomen je dan ook graag in onze prachtige praktijk. Door de centrale ligging is deze goed bereikbaar. Je kunt onze praktijk met de fiets, auto of het openbaar vervoer bereiken.

Een afspraak maken bij onze tandartspraktijk in Hilversum

Ben je enthousiast geworden over onze werkwijze en wil je graag een afspraak bij ons maken? Dat is bij ons zo gebeurd, waardoor je binnen afzienbare tijd in onze tandartsstoel kan komen te liggen. We begrijpen het ook maar al te goed als je eerst nog wat vragen hebt voordat je een afspraak met ons inplant.

Zo is het mogelijk dat je vragen hebt over de kosten, wat er gedekt wordt door de verzekering en wat niet, of hoe een bepaalde behandeling eruitziet. Wij voorzien je graag van alle antwoorden die je nodig hebt om een juiste keuze te maken. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar… of te bellen naar het volgende telefoonnummer: … Een bezoekje aan onze praktijk mag natuurlijk ook altijd.

Loop gewoon even bij ons binnen, dan bespreken we onder het genot van een lekker kopje koffie alles wat je wilt weten.