Spoed tandarts in Hilversum 

Als je op een doordeweekse dag last krijgt van kiespijn of een uitgevallen tand, dan is de kans groot dat je bij je eigen tandarts terecht kan.

Maar wat nou als je opeens ‘s avonds geveld wordt door een hevige kiespijn of als je tijdens die voetbalwedstrijd in het weekend een bal zo hard tegen je tand aankrijgt dat deze uitvalt?

Dan kun je terecht bij een spoed tandarts. Tandartsen hebben onderling een regeling waarbij je ook als je ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend hulp nodig hebt gewoon bij een tandarts terecht kunt.

Ook als je niet regelmatig een tandarts bezoekt, kun je bij een noodgeval rekenen op de hulp van een tandarts. Wanneer je gebruik kunt maken van een spoed tandarts in Hilversum en waar je rekening mee moet houden hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.  

spoed tandarts

alles over onze behandelingen

Wanneer kan ik met spoed naar de tandarts in Hilversum? 

Een spoed tandarts staat, zoals de naam al een beetje zegt, voor je klaar in geval van nood. Bij noodgevallen kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende situaties:  

Wanneer kan ik met spoed naar de tandarts in Hilversum? 

Een spoed tandarts staat, zoals de naam al een beetje zegt, voor je klaar in geval van nood. Bij noodgevallen kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende situaties:  

Hevige/acute pijn 

Heb je last van een hevige of acute pijn in je kiezen of tanden? Neem dan altijd zo snel mogelijk contact op met de spoed tandarts in Hilversum. Dit kan namelijk verschillende oorzaken hebben, een tandarts kan goed beoordelen of er gelijk een behandeling nodig is of dat pijnstilling misschien al voldoende is.  

Wond die niet stopt met bloeden 

Als er net een tand of kies bij je is getrokken krijg je een gaasje dat je moet dichtbijten om het bloeden te stoppen. Het kan helaas weleens voorkomen dat een wond opnieuw gaat bloeden of dat het bloeden niet stopt. Het is dan altijd belangrijk om gelijk contact op te nemen met een tandarts.  

Uitgevallen tanden of ernstig tandletsel 

Een bal tegen je tanden, een plotselinge valpartij of andere klap kan ervoor zorgen dat je een kies of tand verliest of dat je last krijgt van ander tandletsel. In deze gevallen is het altijd belangrijk om met spoed contact op te nemen met de spoed tandarts, zodat de tand bijvoorbeeld snel teruggeplaatst kan worden.  

Dikke wang of kloppend gevoel 

Een dikke wang of een kloppend gevoel kunnen helaas duiden op een (flinke) ontsteking in je mond. Als de zwelling of ontsteking groter wordt kan dit leiden tot problemen met slikken of ademhalen. Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een tandarts.  

spoed tandarts

Onze behandelingen

Als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Hilversum, is het natuurlijk goed om te weten waarvoor je hier terecht kunt. Bij ons kun je terecht voor verschillende facetten van de algemene tandheelkunde. Mocht je meer willen weten over wat deze behandelingen precies inhouden neem dan vooral even contact met ons op. Wij vertellen je er graag geheel vrijblijvend alles over.

spoed tandarts

Wat neem je mee naar de spoed tandarts? 

Wanneer je een spoed tandarts bezoekt, is het belangrijk om de volgende zaken mee te nemen:  

 • Je legitimatie (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) 
 • Zorgverzekeringspas 
 • Geld/pinpas 
 • Overzicht van je huidige medicijngebruik 

Kosten van een tandarts spoedbehandeling 

De kosten van een spoedbehandeling door de vervangende of dienstdoende tandarts zijn over het algemeen gelijk aan de kosten die je zou maken bij je eigen tandarts. Als je ‘s nachts of in het weekend komt, kan de tandarts wel iets extra’s in rekening brengen.  

Heb jij een spoed tandarts in Hilversum nodig? Neem dan contact op met 0900-8602.  

spoed tandarts

Een individueel behandelplan op maat!

Dit is waarom je kiest voor de Hilversumse tandarts

Een tandartspraktijk uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Om jou een beter beeld te geven van wat De Hilversumse Tandarts voor je kan betekenen zetten wij hieronder een aantal voordelen van onze praktijk op een rijtje.

 • Hoge kwaliteit mondzorg
 • Jouw wensen en vragen staan centraal
 • Persoonlijk en transparant
 • Goede bereikbaarheid
 • Een team van behandelaars met veel kennis en ervaring
 • Moderne apparatuur
 • Mooie praktijk in historisch gebouw

Schrijf je nu in!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.